Meet Je Vitaliteit

Wie zijn we?

De praktijk

Mijn praktijk bevindt zich in het pittoreske Dinxperlo op de grens met Duitsland (regio Graafschap, ook wel ‘Achterhoek’ genoemd). Cliënten komen in het algemeen naar mijn praktijk. U kunt terecht voor het oplossen van burn-out klachten, trauma’s, herstel van eigenwaarde, etc. Wij bieden met onze Inspiratietraining ‘Uit het Labyrinth van jouw psyche’ een leer-en groeisysteem waarmee jij je oude overtuigingen inruilt voor geluk en je verder en sneller kan ontwikkelen. 

Dit alles doen we met oprechte aandacht. Ondersteund door onze ruime ervaring met inspiratietrainingen voor gemeenten. We geven waardevolle inzichten in de menselijke persoonlijkheid, raad en daad bij het verbeteren van iemands functioneren en prestaties. Adviezen geven we niet. Daar hebben we een goede reden voor: met inspireren kom je beter en sneller tot je doel!

Over mijzelf

Ik heb na zijn academische studie (sociale wetenschappen) bij twee gemeenten gewerkt. Daarna enkele jaren part time directeur/eigenaar van het familiebedrijf. In 1996 een bedrijf begonnen voor innovatieve arbeidsmarktconcepten. In dat verlengde inmiddels ruim 25 jaar een succesvolle trainer en raadgever voor mens & organisatie. Mentaal welzijn en de inzet van talentkenmerken zijn m.i. de belangrijkste eigenschappen voor duurzame inzetbaarheid, levensgeluk, werkplezier en succesvol functioneren  in onze hectische samenleving!