Meet Je Vitaliteit

Introductie

1

DE KENNISMAKING

Wij zijn oprecht geïnteresseerd in uw mentale klachten en de verwachtingen die u heeft. We nemen de tijd.  In een vertrouwelijk en vrijblijvend gesprek vertelt u wat u beweegt, hoe u zich voelt en waarover u zich zorgen maakt. Wij leggen daarna uit welk effect de training op uw leven heeft!

DIRECT AAN DE SLAG

Daarna komt de vraag: ‘hoe verder?’ Welnu, ons brein heeft enorm veel vaardigheden om uit een psychisch labyrinth te komen.  Wij bieden u een leer-en groeisysteem waarmee u zich verder en sneller kunt ontwikkelen. Uw doel is duidelijk. We verwerken dat in de training, zodat u direct aan de slag kan. Een vooropleiding is niet nodig. 

2
3

HET TRAININGSDOEL

Ons doel: beter functioneren in werk en privé door geluk de ruimte te geven. Hoe? Van ons krijg u dertien inzichten of puzzelstukken. We inspireren en leren u hoe u ze in elkaar moet leggen, zodat u de puzzel compleet maakt en geluk gaat creëren. De verbindende factor wordt uw gedaanteverwisseling. Dat leggen we uit bij inzicht 5.

DE LABYRINTH INZICHTEN

De eerste 5 inzichten bevatten de kennis die nodig is om aan het werk te kunnen. Dit is binnen de gedaante-wisseling de ‘rupsfase’. U gaat zich ‘volvreten’ met kennis. Inzicht 6 t/m 8 is de ‘verpoppingsfase’. In inzicht 9 kruipt de vlinder uit zijn cocon en vliegt hij uit (inzicht 10 t/m 13). Tot slot gaat u in deze training zelf een nieuw beoordelings- en gelukssysteem over uzelf en over de wereld om u heen creëren. 

4