Meet Je Vitaliteit

Introductie

1

DE KENNISMAKING

Wij zijn oprecht geïnteresseerd in je klachten. En we nemen de tijd.  In een vertrouwelijk en vrijblijvend gesprek komt naar voren wat je beweegt, hoe je je voelt en waarover je je zorgen over maakt. Wij leggen daarna uit welk effect de training heeft!

DIRECT AAN DE SLAG

Daarna komt de vraag: ‘hoe verder?’ Welnu, ons brein heeft enorm veel vaardigheden om uit een psychisch labyrinth te komen.  Wij bieden je een leer-en groeisysteem waarmee jij je verder en sneller kunt ontwikkelen. Je doel is duidelijk. We verwerken dat in de training, zodat je direct aan de slag kan. Een vooropleiding is niet nodig. Aan het begin maken we voor jou een Polaroid pasfoto. Die neem je mee naar huis. Dat doen we aan het eind nog een keer. Je zult versteld staan van het verschil tussen die twee!

2
3

HET TRAININGSDOEL

Werkplezier en geluk! De transformatie van je ‘Huidige-Staat-Van-Zijn’ naar ‘Gelukkig-Zijn’.

Hoe? Van ons krijg je dertien inzichten of puzzelstukken. We inspireren en leren je hoe je ze in elkaar moet leggen, zodat je geluk kunt creëren en de puzzel compleet maakt! De verbindende factor wordt jouw gedaanteverwisseling. Jij ontwikkelt je als het ware van rups naar vlinder.

Jouw huidige gedragsovertuigingen en conditioneringen kunnen wij niet ongedaan maken. Wij weten wel hoe jij dit kunt doen. Hiervoor gebruik je de inzichten uit onze training en gezond verstand. Wij leren jou nieuwe inzichten die jijzelf gaat toepassen!

DE LABYRINTH-INZICHTEN

De eerste 5 inzichten bevatten de kennis die nodig is om aan het werk te kunnen. Dit is binnen de gedaantewisseling de ‘rupsfase’. De rups gaat zich volvreten met kennis. Inzicht 6 t/m 8 is de ‘verpoppingsfase’. In inzicht 9 kruipt de vlinder uit zijn cocon en vliegt hij uit (inzicht 10 t/m 13). Er is dus veel werk aan de winkel, vooral in het middenstuk.  Jij gaat in deze training zelf een nieuw beoordelingssysteem (over jijzelf en over de wereld) creëren. 

4