Meet Je Vitaliteit

Wie zijn we en waar zitten we?

Onze werkplek

Mijn kantoor bevindt zich in het pittoreske grensdorp Dinxperlo in de Achterhoek. Cursisten komen in het algemeen 1 x per week voor een sessie. U kunt terecht voor het oplossen van burn-out klachten, trauma’s, herstel van eigenwaarde, etc. Wij bieden met onze Inspiratietraining ‘Uit het Labyrinth van uw psyche’ een leer-en groeisysteem waarmee u oude overtuigingen inruilt voor nieuwe, zodat u weer een gelukkig mens wordt.

Mijn drijfveer? Mensen weer gelukkig laten functioneren. Dit alles doe ik met oprechte aandacht. Ondersteund door ruime ervaring met inspiratietrainingen voor organisaties. Onze bijzondere training geeft waardevolle inzichten in de menselijke persoonlijkheid. Adviezen geven we niet: met inspireren kom je beter en sneller tot je doel!

Over mijzelf

Na mijn academische studie (sociale wetenschappen) werkte ik tien jaar bij de overheid. Daarna  enkele jaren als directeur/eigenaar van het familiebedrijf. In 1996 ben ik een adviesbureau begonnen voor innovatieve arbeidsmarkt- en HR-concepten. Inmiddels kijk ik terug op  ruim 25 jaar als succesvol trainer voor mens & organisatie.