Meet Je Vitaliteit

Wie zijn we

Meten en trainen

Onze praktijk bevindt zich in oost-Nederland (regio Graafschap, ook wel ‘Achterhoek’ genoemd). Cursisten komen in het algemeen naar mijn praktijk. Je kan terecht voor het oplossen van burn-out klachten, trauma’s, herstellen van je eigenwaarde, mentaal ziekteverzuim en het weer in beweging brengen van jezelf. Ook het maken van een ‘breinmeting’ is mogelijk. Wij bieden met onze Inspiratietraining ‘Uit het Labyrinth van jouw psyche’ een leer-en groeisysteem waarmee jij je oude overtuigingen inruilt voor geluk en je verder en sneller kan ontwikkelen.

Dit alles doen we met integriteit en met respect voor elke cursist. Betrouwbaar en oprecht. We bieden, ondersteund door onze ruime ervaring met inspiratietrainingen, waardevolle inzichten in je persoonlijkheid, raad en daad bij het verbeteren van geluk en prestaties in werk en privé. Adviezen geven we niet. Coachen doen we ook niet. Daar hebben we een goede reden voor. Met inspireren kom je effectief bij je doel!

Over mijzelf

Henk Smits begon na zijn academische studie als directeur van het familiebedrijf. Inmiddels is hij al ruim 25 jaar een succesvolle trainer en raadgever voor mens & organisatie. Henk ervaart het als een missie dat inzicht in gedrag, mentaal welzijn en de inzet van talentkenmerken de belangrijkste eigenschappen zijn voor duurzame inzetbaarheid, geluk en succesvol participeren in onze samenleving!