Meet Je Vitaliteit

Wat levert de meting op?

De objectieve data leveren duurzaam inzicht in uw brein met uitzicht op gelukkig leven en werken! Een vliegende start in uw persoonlijke ontwikkeling. U leert uzelf écht kennen. Geen lange wachttijden voor intake, zweverige analyses, geen medicatie of therapie-adviezen. Onze Vitaliteitmeting vertelt zoals het is, en niet wat een ander vindt. Schaamte of angst voor de meting of uitslag is niet nodig. Duizenden mensen gingen u al voor. Het geeft u informatie over (onbenutte) talenten, inzicht hoe u zich in werk- of privé situaties zal gedragen en belemmerende overtuigingen die energie kosten. In werkrelaties biedt het gebruik van het profiel belangrijke kansen.

U koppelt zelf de resultaten aan uw eigen gedrag. Dat geeft zelfinzicht en zelfvertrouwen. De resultaten zijn direct bruikbaar voor u, of als er aanleiding is, voor een coach of therapeut. De meting zelf is volkomen veilig en duurt zeven minuten. U kunt de meting na een bepaalde periode uiteraard herhalen. Als basis voor een vitaliteitsprogramma of therapie levert het concrete informatie op, zodat u:

Regelmating uw vitaliteit kunt checken
Kunt beoordelen of een therapie werkt
Meer plezier en energie krijgt
Een betere werk-privébalans ontwikkelt

De rapportage

De brainscan is bedoeld om inzicht te krijgen in oorzaak-gevolg relaties die onbewust gedrag beïnvloeden. Daarmee kunnen we de mentale conditie en psychische verstoringen herkennen of voorspellen. Met dat laatste kun je bijvoorbeeld burn-out voorkomen. De resultaten geven niet alleen waardevolle inzichten om beter te functioneren, maar leveren ook waardevolle data op voor een therapie of coaching programma. We kunnen eventuele psychische klachten herkennen en in een werk/privé context plaatsen.

dashboard

U kunt kiezen voor een quickscan of uitgebreid brainscan-rapport. De quickscan levert u een dashboard over conditie, stress en urgentie, alsmede een overzicht van acht kernpunten. Dit overzicht geeft inzicht in de talenten en aandachts- en ontwikkelpunten van de klant.

kernpunten

De uitgebreide gegevens, inclusief de uitslag van de ‘Big Five’-persoonlijkheidstest, worden zeer laagdrempelig en helder gepresenteerd in het Brainscan-rapport. Het levert concreet inzicht over eigenschappen van uw brein, zoals:

  • Geconditioneerd gedrag
  • Mentale en fysieke fitheid
  • Burn-out en depressie
  • Slaapkwaliteit
  • Actiebereidheid
  • Zelfbeeld
  • Overtuigingen
  • Somberheid
samenvatting